All inclusive Thailand

All inclusive Thailand

Tussen Laos en Cambodja ligt het koninkrijk Thailand. Thailand ligt dus in Zuidoost-Azië. Het zuiden van Thailand heeft veel kustgebieden, waar u kunt genieten van het water van de Golf van Thailand. In Thailand wordt het Thais, het Chinees, het Laotiaans, het Maleis en het Monkhmer gesproken. Wie deze talen niet spreekt, kan zich in Thailand het best redden met het Engels. De Thaise bath is de nationale munteenheid in Thailand. Deze mag niet ingevoerd worden. U dient de munt dus ter plaatse te kopen. De koers kan erg schommelen, maar gemiddeld is 1 euro 48,51 bath waard.

Advertenties van onze partners

Cultuur en bezienswaardigheden Thailand

Als men over Zuidoost-Azië spreekt, dan is Thailand wel een van de bijzonderheden van dit gebied. Het land van de glimlach beschikt over een rijke cultuur en geschiedenis en een adembenemend landschap. Voor reizigers die verschillende activiteiten willen gaan doen, zoals wandelreizen, avontuurlijke reizen, culturele reizen, strandvakanties en nog veel meer, is Thailand bij uitstek het meest geschikte land in Azië.

Thailand is een van de bekendste vertegenwoordiger van het Boeddhisme en op elke hoek kunt u wel een tempel, monument of beeld gewijd aan Boeddha zien. In Wat Pho bijvoorbeeld, een boeddhistische tempel in Bangkok, vindt u meer dan 1000 Boeddhabeelden. Hier is ook de grootste enkelvoudige Boeddhabeeld te vinden: de liggende Boeddha. In de spirituele stad Chiang Mai wordt u betoverd door prachtige tempels die weer omringd zijn door de meest uitzonderlijke tuinen. Voor natuurliefhebbers is er ook veel te doen tijdens een rondreis in Thailand; er kan door de jungles en gebergten gewandeld worden. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om enkele lokale dorpjes te bezoeken. Als het tijd is voor een beetje rust, dan heeft Thailand de mooiste stranden voor u om te verpozen. De grote badplaatsen als Pattaya, Phuket en Koh Phangan zijn uitermate geschikt voor een goed verzorgde strandvakantie in Thailand.

Offerte all inclusive Thailand? Klik hier