All inclusive Canarische Eilanden

All inclusive Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden maakt deel uit van de autonome regio’s van het land Spanje. De ligging van de eilanden doet wellicht anders vermoeden. De eilandengroep is namelijk ten westen van Afrika gelegen, naast Marokko. De eilandengroep bestaat uit meerdere losse eilanden. Deze eilanden zijn onderverdeeld in 7 grote en 6 kleine eilanden. Er zijn twee hoofdsteden op de Canarische Eilanden gelegen: Las Palmas de Gran Canaria is er één van, de andere is Santa Cruz de Tenerife. Wij informeren u graag nader over all inclusive vakantie vieren op de Canarisch Eilanden.

Advertenties van onze partners

Cultuur en eilanden Canarische Eilanden

Om wat dieper op het land in te gaan is het van belang om even terug te keren naar de basis. De lokale bevolking van de eilandengroep hecht veel waarde aan tradities en wil deze ook waarborgen. Deze tradities zijn terug te vinden in oude ambachten die nog steeds volop uitgevoerd worden. Hierbij gaat onder andere om houtsnijwerken en borduurwerken. Een traditie op ander cultureel gebied is het carnaval dat volop gevierd wordt op deze eilandengroep. Qua steden zijn de beide hoofdsteden erg belangrijk voor de gehele eilandengroep. Tevens zijn de 13 losse eilanden meer een herkenning dan bepaalde namen van steden en plaatsen. De 7 grote eilanden zijn Tenerife, La Palma, Lanzarote, Gran Canaria, La Gomera , El Hierro en Fuertaventura. Hier gaat voor vele een belletje rinkelen want hier zitten een aantal populaire vakantiebestemmingen tussen. Deze bestemming zijn prima als all inclusive Canarische Eilanden te boeken. Op de Canarische Eilanden zijn vele bezienswaardigheden gelegen die een divers publiek aanspreken.

Bereikbaarheid Canarische Eilanden

De bereikbaarheid van de Canarische Eilanden is goed te noemen. De verbinding vanuit Nederland is uitstekend en meerdere malen per dag vertrekken er vliegtuigen vanuit Nederland. Dit zorgt ervoor dat de populariteit van de eilandengroep nog steeds toe neemt. De laatste jaren zijn de all inclusive vakanties in opkomst en hier kunnen de Canarische Eilanden dan ook niet achterblijven.

Waarom All inclusive Canarische Eilanden

Maximaal genieten van uw vakantie doet u pas wanneer u nergens meer over na hoeft te denken en dat alles voor u geregeld is. Dit is met een all inclusive op de Canarische Eilanden helemaal voor u geregeld. Zo kunt u doen waar u voor gekomen bent, dat is genieten en bijkomen. Dat is precies waar de vakantie voor bedoeld en wat u kunt gaan doen wanneer u een all inclusive Canarische Eilanden besproken heeft.

Offerte all inclusive Canarische Eilanden? Klik hier