All inclusive Malta

All inclusive Malta

Malta als vakantiebestemming staat garant voor een vakantie vol mogelijkheden. De combinatie van het rotsachtige landschap en de vele bezienswaardigheden tonen aan dat u hier prima vakantie kunt vieren. De accommodaties die op Malta gelegen zijn bieden u een hoog comfort en het is zelfs mogelijk om all inclusive naar Malta te gaan.

Advertenties van onze partners

Cultuur, steden, bezienswaardigheden Malta

Malta kent een beperkt aantal steden, die ook officieel als stad gezien worden op Malta. Het zijn er slechts 10, maar deze steden zijn niet groot en worden door vele ook niet echt gezien als stad. Het land Malta staat in het rijtje van dichtstbevolkte gebieden van de wereld. Malta was in het verleden een Engelse kolonie en dit is nog terug te zien in bijvoorbeeld de officiële taal Engels die in het land aanwezig is. Tradities in het land zijn wel aanwezig maar hier springt er één echt uit en dat is de Katholieke Kerk. Een groot deel van de bevolking leeft voor de kerk en er worden daarom ook vaak festiviteiten georganiseerd rondom of in het teken van de kerk.

Bereikbaarheid en vervoer Malta

Malta is per vliegtuig te bereiken en vanuit Nederland vliegen er dagelijks vliegtuigen op Malta. Wanneer u eenmaal op Malta gearriveerd bent kunt u hier eenvoudig gebruik maken van het lokale vervoerssysteem. Een transfer vanaf het vliegveld naar de all inclusive locatie kan inbegrepen zijn bij de reis maar vervoer per taxi is ook mogelijk. Wanneer u activiteiten wil ondernemen is er een mogelijkheid om een auto te huren op Malta.

Waarom All inclusive Malta

Omdat u dan pas echt tot rust komt tijdens de vakantie. U arriveert op de locatie en u hoeft eigenlijk niets meer te doen. Alles wordt voor u gedaan zodat u maximaal kunt bijkomen van het hectische leven in Nederland. En dat is wel het ultieme vakantiegevoel. Laat ons voor u zoeken naar een passende all inclusive Malta.

Offerte all inclusive Malta? Klik hier