All inclusive Kos

All inclusive Kos

Met een all inclusive Kos zit u goed deze vakantie. Kos is een prachtig Grieks eiland in de Egeïsche Zee tussen Turkije en Griekenland in. Dankzij dit prachtige eiland in combinatie met all inclusive bent u verzekerd van een heerlijke onbezorgde vakantie. Wij nemen uw werk uit handen, het hotel en de reis worden compleet verzorgd en wanneer u op Kos zit, wilt u niet bezig zijn met eten klaarmaken, u komt immers voor vakantie. Wij zorgen ervoor dat u alleen met die vakantie bezig bent. In de ochtend geniet u van een heerlijk ontbijt onder de opkomende zon, om vervolgens Kos te ontdekken, terwijl de lunch voor u wordt bereid. Terwijl u ’s middags de andere mooie kanten van Kos beleeft, wordt uw kamer weer in orde gebracht en smult u in de avond van het uitgebreide avondeten. Alles voor één prijs, u kunt zoveel eten en drinken als u wilt, zonder dat de kosten oplopen. Zo weet u van te voren wat u betaald op uw verblijf. Dat is nog eens slim op vakantie gaan.

Advertenties van onze partners

De lange kustlijn van Kos

Kos is een geweldig eiland waar het beste van alles samenkomt: zon, strand, cultuur en uitgaan. Zo is er voor iedereen wat wils op Kos. De kustlijn is 120km lang met brede stranden, zodat u lekker kan luieren aan het strand. Ook op het gebied van cultuur is Kos interessant. Dankzij de Turkse invloeden, zijn de gebouwen in Turkse stijl ingericht, wat het eiland een bijzondere dimensie geeft. Op Kos loop u in de voetsporen van de vader van de Westerse geneeskunde Hippocrates. Ook zijn er diverse archeologische plaatsen op Kos, die zeker de moeite waard zijn. Het is bijvoorbeeld de moeite waard om het archeologisch museum in Kos-stad te bekijken of een uitje naar de Asklepios tempel te plannen. Op Kos is het ook ideaal om een fiets te huren, aangezien er overal prima wegen liggen, kan de sportieveling zich op die manier prima vervoeren. Het uitgaansleven in Kos staat bekend om het feit dat jong en oud hier geniet van de spetterende feesten in de vele cafés en discotheken. U hoeft het eiland niet af, maar misschien wilt u graag eens een ander Grieks eiland bezoeken. Geen probleem, u reist gemakkelijk met een veerpond of een boot vanuit de mooie haven van Kos naar een van de andere prachtige eilanden die u ieder iets unieks te bieden hebben.

Een all inclusive Kos staat voor puur genieten op een geweldig eiland zonder dat u zich hoeft uit te sloven. Dat is nog eens vakantie!

Offerte all inclusive Kos? Klik hier